News - 24 April 2014

UNStudio’s design selected for the Hanwha Headquarter office tower in Seoul

UNStudio’s design has been selected as the winning entry for the remodelling of the Hanwha Headquarter office tower in Seoul.

The renovation of the office tower incorporates the remodelling of the facade, the interior of the common spaces, lobbies, meeting levels, auditorium and executive areas, along with the redesign of the landscaping.

Ben van Berkel: “By means of a reductive, integrated gesture, the facade design for the Hanwha HQ implements fully inclusive systems which significantly impact the interior climate of the building, improve user comfort and ensure high levels of sustainability and affordability. Through fully integrated design strategies today’s facades can provide responsive and performative envelopes that both contextually and conceptually react to their local surroundings, whilst simultaneously determining interior conditions.” 

Project overview